Home Mingi de fotbal
Mingi de fotbal
Minge electronica de fotbal PDF Imprimare Email
Mingi de fotbal
Scris de madalina   
Vineri, 30 Iulie 2010 12:22
S-a vazut in meciul Germania-Argentina cat de necesara ar fi introducerea unei mingi electronice, care sa aiba incorporat un senzor care sa spuna cand mingea depaseste linia portii, cu toata circumferinta sa.

La scorul de 2-1 pentru Germania, acel gol pefect valabil al lui Frank Lampard ar fi adus egalarea si poate altul ar fi fost cursul jocului. Pana la urma, acest sistem cu senzor se foloseste in Hochei si Polo pe apa, dece nu ar fi folosit si in fotbalul de azi?

Scopul fotbalului este sa fie un sport global, care sa promoveze fair playul, corectitudinea si ce metoda mai buna sa o faci decat prin evitarea acestor erori umane care strica partea frumoasa a fotbalului.

Sa speram ca in scurt timp diriguitorii Fifa si Uefa vor lua masuri in acest domenie si mingea dotata de senzor nu va mai fi o himera.
 
Mingi de fotbal Jabulani PDF Imprimare Email
Mingi de fotbal
Scris de madalina   
Vineri, 30 Iulie 2010 12:11
Au fost de ajuns cateva gafe ale unor portari slabi, pentru ca mingea oficiala a campionatului mondial de fotbal din Africa de Sud sa fie denigrata.

Jabulani sau "sunetul victoriei" este mingea oficiala a campionatului mondial din 2010 si este creata de Adidas.

Mie mi se pare ca mingea este perfect normala, iar acele goluri incriminate ca fiind din cauza acestei mingi au foat doar datorita unor portari slabi, cu interventii slabe sau hilare.

Doar uitati va la Greene, portarul Angliei, care s-a facut de ras in timpul meciului cu Statele Unite ale Americii. Pai asta e portar de echipa nationala a Angliei.

Oricum pe langa vuvuzela cred si cuvantul asta jabulani e al doilea pe lista celor mai folosite cuvinte uzitate de incompetentii comentatori trimisi in Africa de Sud de cei de televiziunea romana.
 


Sondaje

Ce campionat iti place mai mult?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com